Projecten voor web en intranet

Voor web en intranettoepassingen betreft heb ik verschillende projecten gerealiseerd.

  1. Ik heb de website van Kenniscentrum GOC vernieuwd (versie 4),
  2. Ik heb verschillende 4 actiesites gerealiseerd voor Kenniscentrum GOC
  3. het intranet opgezet en gemigreerd naar Share Point Portal Server.
  4. het verkennen en implementeren van de mogelijkheden van Google Adwords.
  5. Ik zet mijn professionele kennis in als vrijwilliger voor organisaties met een maatschappelijk belang. Zo ben ik ook webmaster van:
  6. Voor bevriend kunstenares Alexandra van Thiel een introductiewebsite
  7. Als afstudeer opdracht hebben wij een framewerk voor een museumsite gemaakt.

Het recenste omvangrijke project was het meest omvattende en betreft de vernieuwing van de website van Kenniscentrum GOC. Het is alweer de vierde versie van deze zeer druk bezochte website.
Daarvoor was ik nauw betrokken bij de migratie van het intranet binnen Kenniscentrum GOC.

Voorts heb ik verschillende actiesites gebouwd om marketingactiviteiten van Kenniscentrum GOC op internet te ondersteunen en faciliteren.

Eind 2007 heb ik een eerste opzet gemaakt om bevriend stillevenschilderes Alexandra van Thiel te introduceren bij een breder publiek

In het najaar van 2006 ben ik gevraagd om een centraal informatiepunt voor aanstaande nieuwe bewoners van Het Monument in de Metaalbuurt in Apeldoorn in te richten

Begin 2003 heb ik onderhoud, vernieuwing en uitbouw overgenomen van de omvangrijke en informatieve website van Vluchtelingenwerk Apeldoorn.

Het eerste ontwerp betreft ons afstudeerproject van de afdeling multimedia van het CVMN. In een groep van drie hadden we gekozen voor de bouw van een website voor het Universiteitsmuseum te Utrecht.